ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند

ریاض در حال تخلیه نیروهایش از یمن است

همزمان که برخی خبرها حاکی از آماده شدن ریاض برای خروج از مأرب یمن است، یک کاروان نظامی سعودی در حال خروج از شهر مأرب در کمین نیروهای صنعاء گرفتار شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر یک کاروان نظامی از نیروهای سعودی صبح امروز پنجشنبه در شرق شهر مأرب [مرکز استان مأرب] کمین خورد.

وبگاه خبری «البوابة الاخباریة الیمنیة» گزارش کرد، خبرها حکایت می‌کند که ریاض تخلیه مأرب از نیروها و سلاح‌های سنگین را آغاز کرده چرا که نیروهای صنعاء در حال یکسره کردن کار این استان به سود خود هستند.

 

در روزهای گذشته نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وابسته به دولت نجات ملی در صنعاء موفق شدند شهرستان رحبه در جنوب غرب استان مأرب را از نیروهای ائتلاف سعودی پاکسازی کنند و یک قدم دیگر به شهر مأرب مرکز استان مأرب و آزادسازی کامل آن نزدیک شوند.

منابع قبلیه‌ای در مأرب به البوابة الاخباریة گفتند، افراد مسلحی که این کمین را برای نیروهای سعودی گذاشتند احتمالا از نیروهای صنعاء هستند. این کاروان نظامی شامل افسران، سربازان و ادوات نظامی سعودی بود که هنگام عبور از منطقه القرون بین اردوگاه الرویک و غوبریان در شهرستان وادی عبیده کمین خورد.

 

به گفته این منابع، این کمین به کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای سعودی و انهدام شماری از ادوات آنان منجر شده است.

طبق این گزارش، این کمین نظامی، نشان دهنده قواعد و شدت نبرد در جنگ آزادسازی مأرب است چرا که نیروهای صنعاء با نزدیک شدن به نبرد نهایی (شهر مأرب مرکز استان) تاکتیک‌های متنوعی به کار گرفته‌اند.

 

در ساعات گذشته نیروهای صنعاء از چند جهت به محدوده شهر مأرب، مرکز استان مأرب نزدیک شده‌اند و نشانه‌ها حاکی از تسلط قریب الوقوع نیروهای صنعاء بر این استان غنی از منابع گازی و نفتی است.

نبرد آزادسازی استان مأرب از سال گذشته آغاز شده و این نبرد در ماه‌های فوریه و مارس گذشته (بهمن و اسفند گذشته) تشدید شد.

کلمات کلیدی: یمن ریاض
ارسال نظر
آخرین اخبار