فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

ریاض در حال تخلیه نیروهایش از یمن است

ریاض در حال تخلیه نیروهایش از یمن است همزمان که برخی خبرها حاکی از آماده شدن ریاض برای خروج از مأرب یمن است، یک کاروان نظامی سعودی در حال خروج از شهر مأرب در کمین نیروهای صنعاء گرفتار شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر یک کاروان نظامی از نیروهای سعودی صبح امروز پنجشنبه در شرق شهر مأرب [مرکز استان مأرب] کمین خورد.

وبگاه خبری «البوابة الاخباریة الیمنیة» گزارش کرد، خبرها حکایت می‌کند که ریاض تخلیه مأرب از نیروها و سلاح‌های سنگین را آغاز کرده چرا که نیروهای صنعاء در حال یکسره کردن کار این استان به سود خود هستند.

 

در روزهای گذشته نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وابسته به دولت نجات ملی در صنعاء موفق شدند شهرستان رحبه در جنوب غرب استان مأرب را از نیروهای ائتلاف سعودی پاکسازی کنند و یک قدم دیگر به شهر مأرب مرکز استان مأرب و آزادسازی کامل آن نزدیک شوند.

منابع قبلیه‌ای در مأرب به البوابة الاخباریة گفتند، افراد مسلحی که این کمین را برای نیروهای سعودی گذاشتند احتمالا از نیروهای صنعاء هستند. این کاروان نظامی شامل افسران، سربازان و ادوات نظامی سعودی بود که هنگام عبور از منطقه القرون بین اردوگاه الرویک و غوبریان در شهرستان وادی عبیده کمین خورد.

 

به گفته این منابع، این کمین به کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای سعودی و انهدام شماری از ادوات آنان منجر شده است.

طبق این گزارش، این کمین نظامی، نشان دهنده قواعد و شدت نبرد در جنگ آزادسازی مأرب است چرا که نیروهای صنعاء با نزدیک شدن به نبرد نهایی (شهر مأرب مرکز استان) تاکتیک‌های متنوعی به کار گرفته‌اند.

 

در ساعات گذشته نیروهای صنعاء از چند جهت به محدوده شهر مأرب، مرکز استان مأرب نزدیک شده‌اند و نشانه‌ها حاکی از تسلط قریب الوقوع نیروهای صنعاء بر این استان غنی از منابع گازی و نفتی است.

نبرد آزادسازی استان مأرب از سال گذشته آغاز شده و این نبرد در ماه‌های فوریه و مارس گذشته (بهمن و اسفند گذشته) تشدید شد.

کلمات کلیدی: یمن ریاض
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار